Kullanım Koşulları

Genel

Bu sayfa sitenin kullanım koşulları hakkında bilgi içermektedir. Bu site içeriği www.carsicadde.com tarafından sağlanmaktadır. www.carsicadde.com, bu sitede yer alan veya alacak olan bilgileri, formları ve içeriği dilediği zaman değiştirme hakkını saklı tutmaktadır. Sitemizin kullanım koşullarıyla ilgili aşağıda belirtilen maddeleri dikkatlice incelemenizi rica ederiz.

Bu siteyi ziyaret ederek aşağıda belirtilen tüm kullanım koşullarını kabul etmektesiniz. Site kullanım koşulları düzenli aralıklarla veya ihtiyaç duyulması halinde değiştirilebilir, bu sebeple siteyi kullanırken bu sayfayı düzenli aralıklarla kontrol ediniz. Siteyi kullanmaya devam etmeniz durumunda (eğer bu sayfadaki değişiklikleri kontrol etmediyseniz) değiştirilen şartları da kabul etmiş sayılırsınız.

www.carsicadde.com bildirim ve sunumlar üzerinde denetim yapmak, yayınlayıp, yayınlamama kararlarını vermek ve herhangi bir neden göstermeksizin yorumları yayından kaldırmak haklarına sahiptir.

Ayrıca bu sitede veya bu sitede gerçekleştirilen işlemler aracılığıyla ulaşılabilecek olan belirli içerik, ürün, malzeme, hizmet ve bilgiler için geçerli olan farklı kullanım koşulları olabilir. Bu tip belirli koşullar bu kullanım koşullarına bir ek oluşturabilirler veya bu kullanım koşullarıyla çeliştikleri yerlerde ve yalnızca o yerlerde bu kullanım koşullarına öncelik kazanırlar.

Bu sitedeki içeriklerin kullanılması sadece bilgi amaçlıdır. Siz de bu siteyi kullanarak, bu internet sitesinin içindekileri internet sitesi yöneticisinden izin almadan, hiçbir şekilde dağıtmamayı, yayınlamamayı, aktarmamayı, değiştirmemeyi, sergilememeyi veya bunlara dayanan eserler yapmamayı ve/veya kullanmamayı kabul etmiş olursunuz.

Bu internet sitesindeki malzemelerin tarafınızca izinsiz kullanımından dolayı bu internet sitesinin uğramış olduğu ve/veya uğrayacağı her tür zararı tazmin etmeyi itirazsız kabul etmiş olursunuz.

Yaptığınız yorumların içeriğinden tek başınıza sorumlu olduğunuzu, olmaya devam edeceğinizi unutmayınız. Kanunlara aykırı, küçük düşürücü, taciz edici veya müstehcen olan malzemeler sunmayacağınızı kabul etmiş olursunuz.

Bu internet sitesine telif hakları, marka, özlük ve mahremiyet hakları sunmamayı kabul etmiş olursunuz. Başka kişisel veya mülkiyet hakları dâhil olmak üzere üçüncü şahısların haklarını ihlal eden herhangi bir şey sunmamayı da kabul etmiş olursunuz.

Tüm bu konularda ek bilgi almak için şirketimize danışabilirsiniz.

Talep ve şikayetlerinizi aşağıdaki iletişim kanallarından bize ulaştırabilirsiniz.

Adres: Alipaşa Mah. Trablusgarp Bulvarı No:11 Silivri İstanbul, Telefon: 0 850 433 64 22, E-posta: mh@carsicadde.com, İnternet Adresi: www.carsicadde.com