Erkekler İçin Pantolon – Gömlek Kombinasyonları

Doğru Seçimlerle Şık Görünebilirsiniz

Şık giyinmek herkesin hedefi olan bir durumdur. Gündelik yaşamda erkeklerin en çok kullandığı pantolon – gömlek kombinasyonları konusunda şık görünmenizi sağlayacak önerilerimize göz atın.

1. ZIT RENKLER


Zıt renkler her zaman kurtarıcıdır. Açık renk bir gömlek ve koyu renk bir pantolon ile şık olabilirsiniz. Sizin için yukarıda belirttiğimiz renk kombinasyonlarına göz atmanızda fayda var.

2. EKOSE DESENLER


Eğer ekose veya çizgili desenlerden hoşlanıyorsanız seçimlerinize dikkat etmenizde fayda var. Ekoseli veya çizgili gömlek seçimlerinizde koyu düz pantolonlar seçerken, ekoseli veya çizgili pantolon seçimlerinizde ise açık düz veya noktalı gömlekler seçmelisiniz.

3. KUMAŞLAR




Kumaş seçiminde kendinizi rahat hissettiğiniz kumaşları tercih etmelisiniz. Yukarıdaki örneklerde çeşitli kumaş türlerine göre seçimleri bulacaksınız.

4. EVRENSEL PANTOLON RENKLERİ

Şıklık için uyum olmazsa olmaz kriterdir. Giymek istediğiniz pantolonun rengine karar verdikten sonra yukarıdaki tabloyu inceleyerek hoşunuza giden uygun renklerden birini seçerek giyeceğiniz gömleği belirleyebilirsiniz.

5. HER ZAMAN GEÇERLİ ÇİFTLER


Birçok seçimden bahsediyoruz ama bir de olmazsa olmazlar var. Günlük olarak giyebileceğimiz ofis kıyafetleri veya parti veya düğün hemen hemen herkesin sürekli seçim yapması gereken konuların başında geliyor. Basit olarak ofiste veya partide veya düğünde giyebileceğiniz pantolon gömlek seçeneklerine göz atın.

6. TEN RENKLERİNE GÖRE RENK TONLARI

Kıyafetlerinizi seçerken dikkate almanız gereken konulardan biri de ten renginizdir. Ten renginize göre seçeceğiniz kıyafetlerle şıklığınızı arttırabilirsiniz. Yukarıdaki tabloda ten renginize göre yapabileceğiniz pantolon gömlek seçimlerini ve dikkat etmeniz gereken noktaları inceleyin.